Kirpan

Längesen nu

Allmänt Permalink0


Va ganska längesen jag bloggade nu. Har inte haft varken tid eller orken.
Idag har jag suttit med min företagsbudget.. Detta kommer inte gå ihop haha. Har bara skrivit 1/3 och har redan spräckt den med det dubbla vad det får gå på.. Och har bara tagit med produkter nu och ingen lokal eller nåt haha. Får göra om den men orkar inte tänka på det nu. Imorgon har jag möte med coachen igen.

Efter det ska jag till stallet med mamma och kika på Mikaros mystiska sår på frambenet.
Häromdagen var det svullet som bara den och han hade ont bara man nuddade på kotan men såg inget sår. I förrgår var det varken svullet eller varmt men han hade ont och det kom en massa var. I går så tog vi med rakapparaten och rakade på benet för att se om vi såg nåt sår. Han lät oss inte raka så mycket men ett sår syntes och det såg mest ut som när man skrapar upp knät på asfalten. Och idag varken det varade eller någonting. Och han har blivit longerad nästan varje dag och han har inte visat någonting.
Idag har jag smörjt in med nåt naturmedel som vi fick ett test på. Hoppas det blir bra!

På fredag kommer Nicklas hit! Längtar som bara den! på lördag är det 1 månad sen vi sågs senast!
På lördag blir det halloweenfestande och lite såå :) kommer bli kanonkul :)

Och en fråga.. är det bara för mig facebook chatten är konstig för? Den lilla rutan med alla kontakter typ på vänster sida är helt borta och man kan inte få upp chatten på högersidan så den är på hela sidan eller aa.

Så om jag inte hört av mig på länge så är det anledningen. Chatten e knepig! Vet vissa jag inte snackat med på länge och anledningen är att jag inte ser att ni är inne! förlåt för det!

Nu ska jag gå med hunden, poppa lite popcorn och lägga mig i sängen o se film och sen sova. Hoppas på att veckan går i rallyfart så jag får pussa på min prins snart <3
Till top