Kirpan

årets sista inlägg

Allmänt Permalink0
Detta är det sista inlägget jag skriver 2010. Japp så är det haha. Så nu är det bara att påbörja ännu ett år med meningslöst bloggande.
Jag tycker seriöst nyår är så överskattat. Någon som håller med eller?
Det är bara en lame ursäkt för att få supa. Och nyårslöften.. hur många håller ett sånt?
Då kan man lika gärna lova saker vilken tidpunkt på året som helst och som man faktiskt håller. Och supa.. ja, det går att göra när som helst..

Idag släppte vi ihop Thelma och Thebora med Mikaros och Queen :) Det gick bra, Queen blev väl lite avundsjuk men sen stog då alla 4 och åt så fint. Tog massa bilder men dom lägger jag inte upp idag.. Kanske imorgon eller när jag orkar.
Just nu är jag egentligen inte på blogghumör för fem öre.. Sitter och tänker på året som gått och försöker hitta de ljusglimtar som förhoppningsvis borde finnas.. men såfort jag hittar nån fin stund så kommer jag bara ihåg hur det blev utav det.. Till exempel är jag oerhört glad att Mikaros skada inte va så allvarlig som den kunde vart och att han faktiskt blev frisk fort.. Men sen så kommer man till det negativa.. Jag är nu istället helt pank, inga pengar över huvudtaget.. Vet inte hur jag ska klara mig nu på flera månader.. Känner ju inte för att sälja hästen för att ha råd med veterinärräkningen.. kommer ligga ca 600:- back denna månaden..
Nefyfan nu får jag sluta skriva.. blir bara depp ..

ha det bra, hejdå
Till top