Kirpan

SnyggThelma

Thelma Permalink0










Idag tränade jag lite Horsemanship med Thelma. Hade morötter med mig och hon blev överdrivet medgörlig så fort hon fick syn på dom haha. Men hon gjorde som jag sa till henne och tyckte det va kul så detta gör jag om med henne. Fotade henne också såklart nu när kameran va med. Å HERRE vilken snygg tjej! Nåt så snygg på bild så det finns inte haha. Hon e självklart snygg annars också men tjena! Gillar första bilden när hon gnäggar och näst sista bilden! åh jag är kär.

Sen red jag Thebora också. Jag blev riktigt stolt över det lilla odjuret. Hon är som sänd från satan den hästen. Men idag så testade jag att tränsa så som Lena sa att jag skulle göra och då tog det bara 5 minuter att tränsa typ. Då plockar jag isär tränset och plockar ihop det på hästen istället. Fick till och med ordning så pannbandet fick sitta fast haha. Jag är så stolt över henne.
Sen var det bara att hoppa upp och rida. Red kanske 10 - 15 minuter bara och travade lite lätt. Men kände att det gick så bra så ville sluta när det gick som bäst. Eftersom hon inte kan någonting över huvudtaget.


Sen testade jag att kleta på rapsolja på Thelas ben. Får se om dom är lika leriga imorgon! För idag var det extremt! Hoppas det funkar!

VAD TYCKER NI OM BILDERNA?!
Till top