Kirpan

En fördom är ett misstag som slagit rot.

Allmänt Permalink1
Jag måste bara säga att jag älskar fördomar. Tycker sånt är så kul. Jag har själv en massa fördomar om saker och ting men jag kan samtidigt skratta åt hur jag tänker om saker. 

En fördom jag har är att alla svarta bär pistol eller kniv. Jag menar.. hur sant är detta egentligen? haha. Men det är nåt jag fått sett i filmer så då är det förmodligen så i verkligheten också! 
När jag flyttade hit till Tureborg så var jag ärligt talat rädd för min granne. Svart kille, stor som ett jäkla hus och gick med en amstaff/pit bull. Trodde ju att han va totalt livsfarlig att ha o göra med. Men så häromdagen så kom han fram och pratade när jag stog och väntade på hissen och han är ju inte farlig alls haha. Hans ögon ser genomsnälla ut så förmodligen är han det också haha. 

En annan fördom jag har är att alla som jobbar på Lidl pratar tyska. Hahah varför vet jag inte men jag drar mig för att gå in i den butiken just pga det. 
Jag var där förut och handlade socker, godis och glass och jag måste säga att deras godis är gott! Och jag hörde inte en enda tysk där inne! 

Jag tror också att män i åldern 30 + som är stora som hus, massa tatueringar och inget hår på skallen är farliga. Jag tänker nästan alltid "omg han kanske dödar mig eller slår mig!". Nu har det aldrig någonsin hänt haha men jag vet inte varför jag tänker så!? Kan nog va så att i filmer är sånna typer farliga. Mina nya grannar ser ut så! vågar inte gå ut samtidigt som dom hahahha. 

Alla från Italien jobbar för maffian. Jag vet inte varför men så är det bara! 

Alla från England är väluppfostrade och pratar fint, svär aldrig!

Har ni några fördomar?
Till top