Kirpan

mitt 2011

Allmänt Permalink1
2011 har varit ett helt okej år måste jag säga. Har återfått kontakten med kompisar, fått nya och förlorat kompisar som stått nära en gång i tiden.
Har fått ha hand om 3 underbara hästar, trots lite skador och annat bråk så ångrar jag inte att jag tog utmaningen att klara av 3 stycken hästar.
Jag har bråkat med min familj och flyttat därifrån. Men jag har även flyttat tillbaka. Döden har varit och knackat på dörren. Jag har kommit närmare min släkt på mammas sida.
Jag har haft halsfluss 13 gånger och fick tillslut åka in på akut operation av halsmandlarna. Så nu är dom väck och halsflussen är ett minne blott.
Jag har varit blond men färgade mitt hår rött. Ångrade mig sen bara nån timme senare. Nu är jag ändå ganska nöjd. Dels för att jag inte orkar blondera det igen och dels för att jag hade sett förjävlig ut med en blekning i huvvet nu.
Jag började dansa zumba och gick ner en massa kilon. Fortsatte tyvärr inte andra "terminen" eller vad man ska kalla det på grund av ren lathet.
Jag gick ur skolan med mvg i väldigt många ämnen och fick firat en underbar student med bal och allt vad sista året innehåller.
Jag föll för glassen och äter glass förjämnan. Ben & Jerrys va min bästa vän där ett tag. Gick bara att äta det. Nu går vilken glass som helst ner.
Jag har även märkt att man kan aldrig ha för många skor. Speciellt inte klackar! Skor är kärlek. Desto högre klack desto bättre är det. Köpte 2 par klackar och 1 par vanliga skor på 1 vecka i slutet av året.
Jag har piercat naveln. Vilket innebär att jag nu har 2 piercingar på min kropp. Har inte planerat några mer piercingar nu. Utan det som gäller nu är lite bläck!
Jag tillbringade 4 grymma dagar i Norge. Sökte jobb där och skulle flytta dit. Fick tag i ett jobb som säljare och skulle på intervju, men jobbet var så gott som mitt. Men ordnade inte med boende och resan dit så blev inget av det tyvärr.
Jag har flyttat från Färgelanda och in till pappa i stan. Tog med mig hunden så nu är det vi två som gör stan osäker.

Måste säga att året har varit helt okej. Imorgon är det nyårsafton och den spenderas med mycket fina vänner! tack för ett fint år <3
Till top